• boulevard zeezijde 9
  • 2225 BB Katwijk aan zee
  • 0031 622809724
tegenover boulevard 34

Activiteiten

Maak van je verblijf op het Katwijkse strand een sportief verblijf van yoga tot surfen!

Strandhuisjes yoga 

Wanneer je echt rust wilt ervaren, je lichaam wilt strekken en even helemaal in het nu wilt komen, dan is het tijd voor StrandhuisjesYoga. Op het strand ervaar je de ontspanning en geniet je van de elementen, het ruisen van de zee en een fris briesje in je gezicht. Uniek, want nergens anders krijg je op zo’n prachtige locatie de volle aandacht voor jouw lichaam en geest. De buitenlucht geeft een boost aan je energielevel en immuunsysteem.

Kies een dag en tijdstip voor jouw zorgeloze yoga-moment. Er is aanbod voor beginners, gevorderden, gezinnen, ouderen, zwangeren en mensen die op workation zijn. Verder hoef je niets te regelen. Onze yogadocent komt naar je strandhuisje toe, rolt de yogamatjes uit, brengt een kopje thee mee en geeft je een persoonlijke yoga practice. Uiteraard 100% coronaproof. 

Meer informatie over strandhuisjes yoga

Wateractiviteiten

Surfschool Katwijk heeft een 'surf en rent' service opgezet. Je kunt kiezen uit één van de onderstaande huur- en lesmogelijkheden. De surf- of supboards worden op de dag van aankomst door de Surfschool bij je strandhuisje afgeleverd en bij vertrek weer opgehaald. Wanneer je kiest voor een pakket inclusief surfles, wordt deze les door de Surfschool ter plekke voor het strandhuisje gegeven! 

Meer informatie over surfschool Katwijk

 

Overige info:

Meer informatie over strandpaviljoen Surf en Beach

Meer informatie over Katwijk